Home Reviews Het wereldwijde bekende merk Caterpillar

Het wereldwijde bekende merk Caterpillar

0
Het wereldwijde bekende merk Caterpillar

Het merk Caterpillar is wereldwijd bekend van verschillende producten. In hun assortiment vind je meer dan 400 verschillende machines terug zoals graafmachines, wielladers, bulldozer, midiladers, miniladers en nog veel meer. Je vindt altijd wel een machine terug in het assortiment van Caterpillar om je klus, bouwproject of werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Caterpillar is opgericht in 1925 en heeft de eerste rubbertrack ontworpen. Rubbertracks en andere cat onderdelen worden ook gebruikt door het Amerikaanse leger. Bij verschillende dealers vind je Caterpillar rijwerk onderdelen terug.

Waar staat Caterpillar bekend om

Het veelzijdige merk Caterpillar staat met name bekend om zijn duurzaamheid en innovatie. Caterpillar heeft naast machine nog meer diensten die aangeboden wordt, maar het uiteindelijk doel is om te zorgen dat iedereen die gebruik maakt van enig product van Caterpillar dat hun leven op de een of andere manier verbeterd. Een van de plekken waar producten van Caterpillar vooral worden ingezet is voor het bouwen van infrastructuur zodat mensen een hogere levensstandaard kunnen ervaren. Dit kan bijvoorbeeld zijn om mensen meer toegang te geven tot water, elektriciteit, wegen, ziekenhuizen, scholen, bruggen en nog veel meer andere opties. Caterpillar heeft meerdere dochter merken, waarvan de bekendste toch wel Cat is.

Het meest bekende dochtermerk van Caterpillar is Cat

De meeste hebben weleens van Cat gehoord, dit is het vlaggenschipmerk binnen het merken portfolio van Caterpillar. Op dit moment is Cat een van de meest waardevolle merken die de wereld te bieden heeft. De motoren en machines van Cat staan bekend als premium producten die een superieure kwaliteit en betrouwbaarheid hebben. Wereldwijd is het Cat logo inmiddels een bepaald symbool geworden die staat voor hard werk en een houding van we gaan het wel eens even regelen. Je vindt het logo regelmatig terug op badges. Binnen het assortiment van producten van Cat vind je onder andere bedrijfsvoertuigen (UTV’s) terug, scheepsmotoren tot 1000 ton en mijnbouwgraafmachines. Daarnaast vind je ook nog verschillende technologieproducten terug en tevens vind je verschillende services en diensten terug zoals financiering en verhuur. Over het algemeen richt Cat zich met name op alle belangrijke industrieën zoals de mijnbouw, bouw, zee, olie, gas, bosbouw, energieopwekking, landbouw, bestrating, afval, steengroeven en landschapsarchitectuur. Zelfs een paar comfortabele schoenen om te werken zijn onderdeel van het Cat product assortiment. Cat staat wereldwijd bekend als een merk van vertrouwen en kwaliteit. Ieder product van Cat is ontworpen om te kunnen presteren en tevens om lang mee te kunnen gaan.