Home Wonen Een oplossing voor semi permanente huisvesting

Een oplossing voor semi permanente huisvesting

0
Een oplossing voor semi permanente huisvesting

Als je opzoekt bent naar semi permanente huisvesting dan zijn hier meerdere mogelijkheden voor. Een goede op is door te kiezen voor de veelzijdige mogelijkheid van modulaire bouw. Bij deze vorm van permanente huisvesting kun je ook kiezen voor een gespecialiseerde inrichting naar je eigen wensen. Of je nou kiest voor semi permanente of permanente huisvesting, het is een demontabel gebouw dat niet te onderscheiden is van een permanent gebouw. Je kunt deze vorm van huisvesting voor vele mogelijkheden inzetten zoals wonen, zorg, bedrijfsruimte of het onderwijs. Modulaire bouw is voor iedereen de oplossing als je opzoek bent naar tijdelijke, semi permanente of permanente huisvesting. Je hebt vele mogelijkheden hierbij zowel voor de uitstraling als de inrichting. De uitstraling kun je ook zelf uitkiezen en zo laten vormgeven naar je eigen wensen en budget.

Waarom kiezen voor permanente huisvesting

Als je kiest voor tijdelijke, semi permanente of permanente huisvesting dan kies je voor een ruimte voor de toekomst. Het modulaire gebouw heeft een gebruiksduur van meer dan dertig of veertig jaar. Het is een flexibele, maar tevens duurzame keuze en als je het niet meer nodig hebt dan is het ook gemakkelijk weer te verwijderen. Met een volwaardig semi permanente huisvesting heb je geen (nood)unit of een keet, maar ervaar je net zoveel comfort en moderne techniek als bij een traditioneel gebouw. Daarbij kijkend naar de toekomst moet de inrichting ook meer zijn gefocust op gebruik dan bezit. Je kunt dit zo specialistisch laten inrichten als je nodig vindt. Heb je een huisvestingsoplossing nodig voor eerstelijnszorg van het GZ dan heb je een andere inrichting nodig dan voor de ouderenzorg of een ziekenhuis. Andere markten in het bedrijfsleven hebben bijvoorbeeld extra kantoorruimte nodig of een extra klaslokaal voor leerlingen. Door te kiezen voor semi permanente huisvesting kies je voor een veilige omgeving, ongeacht of dit gebruikt wordt voor een kinderdagverblijf, een woonoplossing of een recreatieve oplossing.

Het voordeel van semi permanente huisvesting

Als je kiest voor modulaire huisvesting dan heeft dit het grote voordeel dat er sprake is van een korte realisatietijd. Of je nou permanent of semi permanent opzoek bent naar een oplossing voor je zorgvoorziening, onderwijslocatie of kantoorunit het staat er binnen een korte tijd. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van geavanceerde bouw- en installatietechniek. De processen bij de productie lopen parallel zodat je binnen de kortste keren een gebouw op je terrein hebt staan.