Home Reviews Online apotheek & mijn persoonlijke ervaring

Online apotheek & mijn persoonlijke ervaring

0
Online apotheek & mijn persoonlijke ervaring

Sommige gezondheidskwesties zijn nog altijd een taboe. Veel vrouwen schamen zich bijvoorbeeld voor schimmelinfecties en veel mannen schamen zich voor erectieproblemen. En dat terwijl beide echt wel vaak voorkomen. Het is dus helemaal niets geks. Toch is het fijn om hier discreet mee om te gaan. Als je je niet prettig voelt om met een gevoelig probleem, wat dan ook, naar de huisarts of apotheker te gaan, is er gelukkig nog een optie. Alles kan tegenwoordig op internet, dus ook naar de apotheek. 

Online apotheek

Online een middel bestellen voelt voor veel mensen veiliger aan. Gevoelige bestellingen worden altijd neutraal verpakt en bezorgd en je hoeft er zelf de deur niet voor uit. Niemand hoeft op deze manier te weten wat jij koopt, en dat kan een hele verademing zijn! Waar je echter wel voor op moet passen, is illegale producten. Zorg daarom altijd dat je medicijnen koopt bij een online apotheek die aangesloten is bij een arts. Dit betekent dat ook als je online middelen koopt, je een recept nodig hebt. Hiervoor moet je een online consult invullen met je gegevens. Als de arts geen mogelijke gezondheidsrisico’s ziet, wordt je recept goedgekeurd en kun je het medicijn bestellen. 

Erectiestoornis

Een probleem waar veel mannen discreet mee om willen gaan is een erectiestoornis. Naarmate je ouder wordt, wordt de bloedsomloop slechter en komen er over het algemeen steeds meer kleine gezondheidskwalen bij. Een slechtere bloedsomloop kan de oorzaak zijn van erectieproblemen. Een van de producten die dit kan verhelpen is cialis. De werkzame stof in dit middel is tadalafil. Dat stofje zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijd worden. Zo kan het bloed makkelijker stromen. Wil je dit uitproberen, dan kun je cialis bestellen bij de online apotheek. Een ander middel is sildenafil. Dit is de generieke (= een geneesmiddel zonder merknaam, met dezelfde bestanddelen en kwaliteitstandaarden) versie van Viagra. Oftewel, hetzelfde effect met een ander prijskaartje. Je kunt ook sildenafil online bestellen. Dit middel is geschikt bij erectiestoornissen en impotentie. Ook dit middel verwijdt de bloedvaten, waardoor de duur en kwaliteit van de erectie vergroot worden. Het verbetert ook de bloedsomloop. Let wel: er blijft een seksuele prikkeling nodig bij deze medicijnen. Het zijn hulpmiddelen, geen vervangers. 

Discreet en snel

De online apotheek zorgt ervoor dat je veilig en legaal, discreet en snel middelen kunt bestellen. Een uitkomst dus wanneer je om wat voor reden dan ook liever niet naar de huisarts en apotheker wil gaan!