Home Lifestyle Mijn vriend is fantastisch

Mijn vriend is fantastisch

0
Mijn vriend is fantastisch

Als ik iemand ervan zou moeten overtuigen van hoe geweldig mijn vriend is, zou ik daar wel raad mee weten. Hij is lief, slim, energiek, nuchter, doortastend, eh ben je er nog? Ja, hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Wie houdt nou wel lang vol met iemand die alleen maar praat over zijn of haar geliefde? Dat snap ik. Even mag, maar daarna wel weer normaal doen. Om even het evenwicht te herstellen, zal ik nu even wat eigenschappen opnoemen die ik wat minder van hem vind: dat hij ongeduldig en gemakzuchtig kan zijn. En hij snurkt soms. Toch moet ik in deze blog even kwijt dat ik dus een geweldige vriend heb. Hij heeft namelijk een hele mooie eettafel gemaakt die nu staat te pronken bij ons in huis. Ik kan zelf helemaal niet goed dingen maken, dus ben er altijd erg van onder de indruk als anderen dat wel goed kunnen.

Houden van hout

Aangezien ik het leuk vind om voor grote groepen mensen te koken, nodigen wij regelmatig familie en vrienden uit thuis. Dat is eigenlijk de belangrijkste reden dat we een andere tafel nodig hadden. Aan de tafel die we eerst hadden, konden we niet altijd alle mensen kwijt die we wilden uitnodigen. Toen is mijn vriend dus aan de slag gegaan. Dat kon makkelijk in de werkplaats van zijn vader, want dat hij goed is in dingen maken, heeft hij niet van een vreemde. We vonden dat robuust hout het beste in ons interieur zou passen en mijn vriend heeft daar een prachtige tafel van gemaakt. Ik was niet de enige die hem erg mooi vond: de familieleden en vrienden die sindsdien bij ons zijn komen eten, bewonderen de tafel allemaal. Van een bevriend stel heeft hij nu de vraag gekregen om voor hen ook een tafel te maken. Mijn vriend houdt erg van hout, dus kon hen vertellen over de verschillende soorten hout. Aangezien ze een lichtkleurige tafel wilden en er natuurlijk geen splinters vanaf moesten komen, hebben ze gekozen voor vuren hout. Mijn vriend is meteen voor ze aan de slag gegaan.

Plaatje

Toen de tafel eenmaal klaar was, ben ik met mijn vriend meegegaan naar de werkplaats van zijn vader. Het was een prachtige tafel geworden en ik wist zeker dat onze vrienden er erg blij mee zouden zijn. Ik vroeg of hij van plan was dit vaker te gaan doen. Het kon natuurlijk goed zijn dat hij vaker opdrachten zou gaan krijgen. Hij zei dat als dat het geval zou zijn, hij het heel bewust zou plannen. Omdat hij genoeg vrije uren wilde overhouden om met mij door te brengen. Ik smolt natuurlijk van die opmerking. Daarom moest ik er gewoon even een blog aan wijden hoe fantastisch mijn vriend is. Maar nu beloof ik echt te stoppen met het gezwijmel!