Olaplex & La Roche-Posay | Haarproducten zonder chemische toevoegingen

Gerelateerd aan dit artikel

Haarproducten zonder chemische toevoegingen zorgen ervoor dat je haar weer sterk wordt gemaakt van binnenuit. Wanneer er chemische elementen in verwerkt zitten, ontstaat er als het ware een laagje om je haren heen. Hierdoor krijgt je haar niet de voeding die het nodig heeft. In deze blog maak je kennis met twee verschillende merken, namelijk olaplex en la roche posay, die beiden geen chemische toevoegingen gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen als je naar de grote keuze op het gebied van shampoos en conditioners kijkt? Lees dan deze blog!

Olaplex is volledig siliconen-en olievrij

Een merk die geen siliconen en olie gebruikt is Olaplex. De haarproducten van dit merk zijn er voornamelijk op gericht om de schade van je haar te herstellen. Ook zijn deze producten goed te gebruiken als je een behandeling ondergaat waar je haar schade kan oplopen. Dit kun je tegengaan door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. De producten zijn overigens allemaal 100% vegan en er wordt niet getest op dieren. Afhankelijk van je doel kun je daarbij het juiste product uit kiezen. Wil je je haar beschermen tegen schade? Gebruik dan de Hair Perfector zodat je haar continue beschermd blijft. Ben je op zoek naar een stylingcrème? Dan is de Bond Smoother erg geschikt.

La Roche-Posay producten voor het haar

Een ander merk die producten maakt voor het haar zonder het gebruik van chemische toevoegingen is La Roche-Posay. Zij richten zich voornamelijk op dermatologische problemen. Als je bijvoorbeeld last hebt van schilfers op je hoofdhuid kun je daar een passende shampoo voor vinden. Op basis van het huidprobleem ontwikkelen zij specifieke producten. Voor haarroos is er bijvoorbeeld een shampoo gemaakt die de huidschilfers losweekt. De samenstelling zorgt er voor dat de oorzaak wordt aangepakt en er zit een speciale vitamine in om de jeuk te verminderen.

Welke merk kies ik voor haarproducten?

Als je vooral op zoek bent naar haarproducten die haarschade kunnen herstellen of voorkomen, zijn de producten van Olaplex waarschijnlijk het meest geschikt. Ben je meer op zoek naar een shampoo voor bepaalde huidproblemen? Dan zul je waarschijnlijk eerder bij La Roche-Posay kunnen vinden wat je zoekt. Ook kun je ervoor kiezen om bij roos een shampoo te gebruiken van La Roche-Posay en vervolgens een voedende conditioner te gebruiken van Olaplex. Kortom, je kan veel doen om jouw haarverzorging te optimaliseren. Aangezien fabrikant continu met nieuwe producten komen, kun je je verzorgingsroutine blijven optimaliseren. Praat er ook eens met anderen over en kom zo tot jouw ultieme verzorgingsproducten.

Veel gelezen

Een visum aanvragen

Een visum aanvraag brief is een belangrijk document voor het verkrijgen van je visum. Het is belangrijk dat het document wordt toegevoegd aan de...

Laat je droomtuin ontwerpen in Waddinxveen

Heeft u besloten om uw droomtuin aan te gaan leggen? U kan ervoor kiezen om dit zelf te gaan doen. De hulp van een...

Online apotheek & mijn persoonlijke ervaring

Sommige gezondheidskwesties zijn nog altijd een taboe. Veel vrouwen schamen zich bijvoorbeeld voor schimmelinfecties en veel mannen schamen zich voor erectieproblemen. En dat terwijl...