Ik kan niet zonder ze!

Gerelateerd aan dit artikel

Er zijn een aantal dingen waar een vrouw niet zonder kan. Mijn man vindt dat ik overdrijf met mijn 20 paar. Ik zelf zie het meer als keuze voor bijna elke dag van de maand. Verschillende stofjes en kleuren, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze. Speciaal voor mijn verslaving aan schoenen heb ik een extra kast erbij gebouwd. Mijn man vond dit iets minder leuk, omdat hij liever zag dat de extra ruimte gebruikt zou worden voor zijn games.

Waar komt het vandaan?

Ik heb eigenlijk altijd wel een schoenenverslaving gehad. Al vanaf kleins af aan heb ik veel schoenen gehad. Ik wilde nooit speelgoed van mijn ouders, maar altijd schoenen. Gelukkig groeide ik snel uit mijn schoenen, waardoor ik weer een nieuw paar mocht uitkiezen. Ik vond het, het leukste uitstapje van de maand. Gezellig met moeders de stad in om vervolgens met vijf paar nieuwe schoenen thuis te komen. Mijn man vindt het een beetje overdreven, maar hij heeft zo zijn eigen hobby’s, zoals gamen. Die man heeft maar liefst 100 spellen?!

Mijn favorieten

Er zijn natuurlijk schoenen die ik meerder keren per week draag. Soms verwissel ik mijn schoenen nog op dezelfde dag. Dat voelt best goed. Ik ben dol op mijn pumps. Ik heb ze in zeven verschillende kleuren, voor elke outfit een ander paar. Ook kan ik niet zonder mijn Waldläufer. Deze schoenen lopen het allerbest. Ik zou hier zo de marathon op kunnen lopen.

Het is zeer gemakkelijk voor mijn vrienden en familie om kerstcadeaus te kopen. Ieder jaar krijg ik van iedereen een nieuw paar. De duurzame kant in mij is natuurlijk ook van de partij. Ieder jaar doneer ik tien paar schoenen aan kinderen in het buitenland. Zij verdienen ook om cadeaus te krijgen met kerst.

Online of offline?  

Vaak ga ik toch liever even naar de winkel toe om de schoen aan te passen. Op dit moment heb ik zelfs bij de ene schoenmaat 40 en bij de ander maat 42. Ik vind het zo zonde om de schoenen weer terug te sturen. Daarom pas ik ze liever in de winkel. Het is ook vaak gezelliger, vooral als er een vriendin mee gaat of mijn lieve moeder. Mijn vriend moet er maar niks van weten. Hij zeurt dat ik te veel schoenen heb, dus vaak zeg ik dat ik ga lunchen met een vrienden, terwijl ik eigenlijk een nieuw paar schoenen ga kopen.

Veel gelezen

Het einde zo makkelijk mogelijk

Het kan zomaar zo zijn dat op een onverwacht moment een dierbare wegvalt. Dat is enorm verdrietig en zorgt voor een hoop turbulentie in...

Zo geef je sfeer en karakter aan je huis!

Ben jij net verhuisd of heb je je vertrouwde stekje net verbouwd, maar heb je het gevoel dat je nog iets mist? De essentiële...

Weet wat je eet!

Zelf heb ik het idee dat we we minder bewust zijn van wat we eten en waar het vandaan komt. Denk maar eens na....