Home Nieuws Een minigraver huren

Een minigraver huren

0
Een minigraver huren

Voor de projecten waarbij je veel moet graven of waarbij je zand en aarde in grote hoeveelheden moet verplaatsen, kun je een minigraver huren. Zeker wanneer je niet regelmatig een klus hebt waarvoor je een minigraver nodig hebt is het voordelig om te kiezen voor huur. Een minigraver kopen voor één enkele klus is zonde van het geld, de moeite en de onnodige afschrijving van het materiaal. Een ander voordeel van een minigraver huren ten opzichte van een minigraver kopen is dat je de kosten kunt meenemen in de offerte of factuur die naar je klant wordt verstuurd. Door een minigraver te huren kun je bovendien rekenen op een graafmachine die goed wordt onderhouden en precies geschikt is voor je huidige project.

Een kleine graafmachine huren

Niet iedere klus waarbij moet worden gegraven vraagt om het gebruik van een graafmachine. Kleine gaten die moeten worden gegraven, of kleine hoeveelheden aarde en zand die moeten worden verplaatst, kunnen natuurlijk met de hand worden gedaan. Een schop en een stel flinke spierballen stellen je in staat om een hoop werk te verzetten. Maar bedenk je eens hoeveel tijd je dan kwijt bent! Ieder uur waarin jij en/of je werknemers staan te graven kost tijd en geld. Een graafmachine huren zorgt er voor dat je deze tijd beter benut en dus onder aan de streep geld bespaart.

Het juiste formaat minigraver huren

Niet iedere graafklus is een grote. Juist voor die kleine projecten is het handig om een minigraver te huren. Door het lage gewicht van de minigravers zijn deze gemakkelijk te vervoeren en de kleinste exemplaren passen zelfs door een deur! Graafmachines zijn te huur van 1 tot en met 5 ton, afhankelijk van het soort klus. Je kunt een graafmachine huren bij verschillende verhuurders in Nederland en zelfs buiten Nederland. Op die manier is er altijd een locatie in de buurt om je minigraver te huren en je project sneller en minder kostbaar te voltooien.

Graven in een kleine ruimte

Het is een misvatting dat graafmachines te groot en log zijn om er mee in kleine ruimtes te graven. Zoals eerder gezegd hierboven zijn de kleinste graafmachines zelfs in staat om door een doodgewone deur te rijden. Door het uitstekende profiel op de banden en de kleine draaicirkel zijn de minigravers bovendien eenvoudig te manoeuvreren en zijn ze toch in staat een groot gewicht te dragen. Door een minigraver te huren voor kleine én grote opdrachten kun je tijd en geld besparen. Bespaar jezelf tijd en geld, je opdrachtgever kan genieten van een snelle oplevering en je werknemers besparen hun lichamelijke kracht voor andere werkzaamheden. Iedereen wint!