Home Nieuws Deze zomer toch een succes maken met deze drie tips!

Deze zomer toch een succes maken met deze drie tips!

0
Deze zomer toch een succes maken met deze drie tips!

Als jij de laatste tijd nog buiten bent geweest, dan heb je wel in de gaten dat het gewoon heerlijk weer aan het worden is. Tegelijkertijd worden we geconfronteerd met beperkingen: we moeten zo veel mogelijk thuis blijven, vanuit huis werken, en uiteraard anderhalf meter afstand houden. Gelukkig heeft minister president Rutte ons recentelijk verblijd met het goede nieuws dat er versoepelingen in het beleid komen, waaronder het gegeven dat de horeca weer een beetje open mag.

We zetten dus een aantal stappen vooruit, maar we zijn er zeker nog niet helemaal. En om die reden heb ik besloten dat dit juist het moment is dat je je eigen huis kan gaan optimaliseren voor sociale gelegenheid (in kleine kring), of simpelweg gewoon voor jezelf. Dus hier drie tips voor jou om je buitenleven te verbeteren:

Buitentafels

Het is vrij simpel: als wij niet op het terras kunnen zitten met een koud biertje in de hand met onze vrienden om ons heen, dan zullen we dat zelf moeten creëren. Wel belangrijk dat je je vrienden dan daadwerkelijk een plek om te zitten kan aanbieden. Investeer dus in een goede buitentafel. Mijn advies: je kan een picknicktafel bestellen. Daar zit iedereen lekker ruim aan, hij staat stevig, en is vaak gemaakt van goed kwalitatief hout!

Parasol kopen

Maar als je eenmaal zit, dan wil je ook niet dat je het té warm krijgt. Een goede parasol kopen is daarom ook geen overbodige luxe. Mijn advies: neem een zweefparasol. Deze zijn heel goed verstelbaar, en dus heb je altijd de juiste hoeveelheid schaduw. Vergeet niet om te controleren of de parasolvoet al erbij zit, of dat je die nog apart moet kiezen. Dit laatste is namelijk vaak het geval!

Barbecue van format

Wil je een paar mensen over de vloer hebben, dan moet je hen natuurlijk ook een beetje eten kunnen aanbieden. En een buitenfeest is pas echt compleet als er een barbecue flink te keer aan het gaan is. Overweeg goed wat voor soort barbecue je wilt. Te beginnen met de vraag of je een gasbarbecue, of op basis van kolen wilt. Of als je echt ‘all out’ wilt gaan, dan kies je natuurlijk voor een kamado barbecue zoals de Bastard of de Big Green Egg.

Je begrijpt het wel, er zijn nog een aantal stappen te zetten om je gasten goed te ontvangen thuis. Maar eenmaal geregeld, dan kan je het echt prettig maken samen!