Home Lifestyle Met een AUX kabel meer plezier in de natuur

Met een AUX kabel meer plezier in de natuur

0
Met een AUX kabel meer plezier in de natuur

Dat klinkt best tegenstrijdig hé? Met een AUX kabel meer plezier in de natuur. Maar toch is het echt waar. Met een AUX kabel kun je tijdens je picknick op het strand of in het bos fijn naar muziek luisteren. En dat werkt natuurlijk altijd sfeer verhogend. Denk er maar goed aan bij het inpakken van de picknick mand: eten mee, drinken mee, bekertjes en bordjes mee, boxjes mee, AUX kabel mee. Dan ben je helemaal klaar om de natuur in te gaan!
AUX kabel

Een AUX kabel en boxjes mee

Omdat er direct uit je mobiel nou niet het allerbeste geluid komt, is het verstandig om een AUX kabel en boxjes mee te nemen als je lekker muziek wilt luisteren. Een groot voordeel is dan ook nog dat je je mobiel in de tas kunt laten waar alleen de AUX kabel uit steekt. De boxjes kunnen over het algemeen wat beter tegen zand en bladeren dan je mobiel.

Een AUX kabel mee voor onderweg

Behalve lekkere snoepjes voor onderweg in de auto is het ook verstandig om een AUX kabel mee te nemen. Je kunt daar in de auto je mobiel mee aansluiten op de boxen van de auto. En dat is natuurlijk fijn. Je bent niet meer afhankelijk van wat de DJ’s van de radiostations voor je spelen en je hebt geen gedoe meer met het wisselen van CD’s. Je speelt gewoon je eigen playlist af op jouw eigen boxen. Dat betekent dus dat de reis voorpret al ruim van te voren kan beginnen. Want welke liedjes zet je op je playlist? Mogen je partner en kinderen ook liedjes aanbrengen? En welke dan? Zo ben je lang voor je vertrekt eigenlijk al met je hoofd op reis.

Een AUX kabel maakt het gemakkelijker

Met een simpele wisseling van de ene naar de andere box (bijvoorbeeld van losse boxjes naar de autoboxen of andersom) kun je lekker je eigen muziek blijven beluisteren. Dankzij de AUX kabel is dit geen probleem. Voor je op reis gaat, check dan wel even goed of je de juiste kabel hebt voor je apparatuur. Het kan nog wel eens voorkomen dat bijvoorbeeld de autoradio een grotere plug nodig heeft dan je mobiel. En dat je dus moet kiezen voor een kabel met twee verschillende uiteindes. Kijk ook goed bij het aankopen of er wel twee ringetjes om de plug staan: je wilt de door jou meegenomen muziek natuurlijk wel in stereo luisteren!