Wat zijn originele relatiegeschenken?

Gerelateerd aan dit artikel

Als een medewerker zich al jaren inzet voor jouw onderneming of organisatie, dan is het erg leuk om de werknemer te verrassen met een relatiegeschenk. Het kiezen uit relatiegeschenken kan best lastig zijn, aangezien het aanbod enorm groot is. Er zitten vele prachtige, maar ook zeer leuke relatiegeschenken bij. Hier vind je enkele leuke en originele relatiegeschenken. Een relatiegeschenk moet natuurlijk wel uniek zijn en daarom is de originaliteit enorm belangrijk. 

 

Vakantie 

Een werknemer die zich jaren lang goed heeft ingezet voor jouw onderneming of organisatie mag goed beloond worden. Het is zoals je weet al erg moeilijk om een prachtig, maar ook uniek relatiegeschenk te vinden of te bedenken. Eigenlijk is het niet zo moeilijk want je kan ervoor kiezen om de werknemer met zijn of haar gezin op vakantie te sturen naar een bepaald land. Dit is een van de beste relatiegeschenken die er zijn. Je werknemer zal dit natuurlijk nooit meer vergeten en ook motiveer jij je werknemer hierdoor. Je moet als werkgever altijd goed zijn voor je werknemers, want dat zorgt ervoor dat werknemers lang voor je blijven werken. 

 

Gepersonaliseerde fles 

Heb je een medewerker in dienst die wel van een drankje houd en wil je haar of hem een prachtig, maar ook uniek relatiegeschenk geven? Dan kan je er altijd voor kiezen om een fles wijn, champagne of bier te laten personaliseren. Het personaliseren van een fles bestaat vaak niet meer dan uit het bedrukken van de fles. Champagne bedrukken of een andere soort fles laten bedrukken kan je doen bij allerlei verschillende bedrijven. Het ontwerp van de bedrukking moet natuurlijk wel overeenkomen met de werknemer of jouw bedrijf. Zo maak je namelijk het plaatje compleet. 

 

Bordspellen

Speelt jouw werknemer veel bordspellen? Dan kan je het beste een gepersonaliseerde bordspel cadeau geven. Dit is een zeer origineel relatiegeschenk en komt eigenlijk niet vaak voor. Het kiezen van een bordspel kan zeer lastig zijn en daarom moet je een beetje achterhalen wat voor bordspellen je werknemer leuk vind. Als je daar het antwoord op weet, dan is het tijd om een bordspel te laten personaliseren. Het personaliseren van een bordspel kun je het beste laten doen door een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Zij kunnen namelijk een prachtig ontwerp voor je maken. Het ontwerpen van een eigen bordspel is namelijk zeer lastig en het is natuurlijk wel de bedoeling dat het resultaat zo mooi mogelijk wordt.

Veel gelezen

Weet wat je eet!

Zelf heb ik het idee dat we we minder bewust zijn van wat we eten en waar het vandaan komt. Denk maar eens na....

Balkon upgrade

Normaal zit je nooit zoveel op je balkon. In theorie is het heerlijk om daar even te zitten als de zon schijnt. Je stelt...

Plan je vakantie vooruit

Vakanties zitten er nu niet maar we kunnen ze wel vast vooruit boeken. Des te meer tijd er voorbijgaat des te meer we te...