Home Lifestyle De fiets die bij jou past

De fiets die bij jou past

0
De fiets die bij jou past

Fietsen is zo oer-Hollands net zoals tulpen en kaas. Het is een typisch vervoersmiddel en bijna iedere Nederlander heeft wel een fiets. Ons landje is ook klein genoeg dat bijna alles wel aan te fietsen is. Maar welke fiets heb jij nodig? In deze blog vertel ik je over verschillende soorten fietsen. Lees je mee?

Voor het hele gezin

Zo is er de fiets die voor het hele gezin is en die voor de korte afstanden de auto vervangt en dat is de gezinsfiets. Vaak zien we hiervoor een bakfiets of een stevige damesfiets met extra zijtassen voor boodschappen en kinderstoeltjes voor en achter voor extra zitplek. Maar een bakfiets is wat dat betreft makkelijker, dan kan alles in één keer mee! Heel handig en het scheelt weer benzinekosten voor al die korte heen en weer ritjes naar school of de supermarkt.

Het flexibele vervoersmiddel

Het mooie aan de fiets is dat je hem ook praktisch overal mee naartoe kan nemen, op vakantie bijvoorbeeld. Maar ook kan je de fiets goed gebruiken als aanvullend vervoer bijvoorbeeld als je dagelijks wat verder weg moet reizen naar school of naar je werk. Je kan het openbaar vervoer dan combineren met de fiets. Neem bijvoorbeeld een vouwfiets zodat je hem gemakkelijk de trein in mee kan nemen en geen rekening hoeft te houden met spitstijden en daluren.

Voor de sport

Als we fietsen zijn we buiten en we zijn in beweging. Allebei is heel goed voor onze gezondheid. Niet zo gek dus dat fietsen ook tot sport gemaakt is. of het nu om racefietsen gaat of je jezelf wilt uitdagen voor een off-road parcours, voor van alles zijn er verschillende soorten fietsen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de bossen en de heuvels in de natuur in te gaan met je mountainbike. Zo kom jij voldaan en met een frisse neus thuis.

Ga voor kwaliteit

Wanneer je een fiets koopt, kan dit best prijzig zijn. Toch is het handig om een kwalitatief goede fiets te kopen wanneer je van plan bent hem veel te gebruiken. Daar mag je dan best in investeren want zo weet je ook dat je er iedere dag weer van op aan kunt. Bij Superfietsen.nl hebben ze allerlei soorten fietsen in alle kleuren, maten en voor iedere leeftijd. Het assortiment is zo breed dat er vast wat voor jou bij zit, wat ook nog eens bij je budget past!