Home Nieuws Zomer voorbij? Update je garderobe!

Zomer voorbij? Update je garderobe!

0
Zomer voorbij? Update je garderobe!

Een week geleden zat heel Nederland nog te zweten door de extreem lange hitte golf. Meerdere dagen boven de 30 graden: alle stranden zaten vol. Nu is het gelukkig weer wat afgekoeld. Zou dit dan toch echt het einde van de echte zomer betekenen? Dat betekent maar één ding: tijd om ons voor te bereiden op de koudere periode van het jaar. Hoewel het nog niet meteen nodig is om in je dikste winterjas rond te lopen, is het gewoon een fijn gevoel om je garderobe weer helemaal up to date te hebben. Breek de eerste stormachtige herfstdag dan aan, dan ben jij er in ieder geval klaar voor! Deze blog gaat over twee items die dit jaar echt niet kunnen ontbreken in je kledingkast.

De trui

Een trui is eigenlijk áltijd handig. Ik gok dat er geen winter of herfst voorbij is gegaan zonder dat ook jij een keer een trui uit de kast hebt getrokken. Er bestaan ook allerlei verschillende modellen truien. Zo heb je bijvoorbeeld de hoodie. Dit is een wat ruimer model, te herkennen aan de capuchon. Voor heb je bij de buik ook een grote zak, handig voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. Draag je een hoodie samen met een joggingbroek, dan straal je een echte ‘chill vibe’ uit. In huis is dit natuurlijk heerlijk. Ga je naar buiten, kan je de joggingbroek beter vervangen door een normale broek. Hoodies bestaan in neutrale kleuren zoals zwart of grijs. Vind je dit te saai? Er bestaan gelukkig ook allerlei hoedies met leuke kleuren en printjes. Zoek bijvoorbeeld eens naar Balenciaga trui. Een hoodie zal niet op elk werk geaccepteerd worden als kleding. Gelukkig bestaan er ook nog andere modellen truien. Zo heb je ook truien zonder capuchon, met ronde hals of een V-hals. Deze kleden je al een stuk beter af. Deze truien worden ook vaak over een overhemd gedragen, zodat de kraag van je hemd nog goed te zien is. Doe je dit met bijvoorbeeld een donkerblauwe trui, kan je zo prima op je werk verschijnen.

De spijkerjas

Een andere echte klassieker, is de spijkerjas. Ook dit model komt al vele seizoenen terug in de modebladen. Ook een spijkerjas kan je in verschillende kleuren kopen. Natuurlijk heb je de basic denim kleuren, zoals licht en donkerblauw, maar ook zwart en wit zijn wel te vinden! Wil je wat meer opvallen? Ga door voor een jas die in een vrolijke kleur geverfd is. Bijvoorbeeld een witte Levis spijkerjas heren met zowel gele, blauwe als roze verfvlekken erop.