Home Nieuws Tuingrond kopen regel je gewoon online!

Tuingrond kopen regel je gewoon online!

0
Tuingrond kopen regel je gewoon online!

Je tuin wordt waarschijnlijk de belangrijkste plek, de komende zomer. En dus kun je 'm maar beter eens flink vertroetelen. Door nieuwe tuingrond te kopen geef je de tuin weer wat extra voedingsstoffen en, zeg maar eerlijk, het ziet er ook weer een stuk mooier uit. Tuingrond kopen regel je gewoon online. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zakjes tuingrond te halen en daar zelf mee te gaan zeulen. Maar heb je een kubieke meter tuingrond nodig, dan zijn dat heel wat zakjes. Je kunt dit maar beter gewoon thuis laten bezorgen. Het wordt dan ook direct voor je gestort. De afwerking is natuurlijk wel een klus voor jou.

Waarom zou ik tuingrond kopen? Er ligt toch grond in de tuin?

Natuurlijk klopt dat. Maar de grond in je tuin is na verloop van tijd, en zeker bij intensief gebruik, volledig ontdaan van alle voedingsstoffen die planten, bomen en gras nodig hebben. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om met mest en andere grondverrijkers de bodem weer up to date te krijgen, maar de kans is groot dat je dat niet lukt. Door tuingrond te kopen zorg je in één keer voor een nieuwe gezonde bodem in je tuin. Daar worden je planten, bomen en gras blij van!

Wanneer koop ik tuingrond?

Het perfecte moment is wanneer je je tuin opnieuw gaat indelen. Of wanneer je een nieuw plantvak gaat aanleggen. Je laat dan de oude grond afgraven en afvoeren en zorgt dat je nieuwe planten een goede start hebben door er nieuwe tuingrond te laten storten. Deze tuingrond is verrijkt met mineralen en voedingsstoffen. Hierdoor zullen je planten beter wortelen en beter tot hun recht komen. Je zult zien dat alles wat je in de nieuwe tuingrond plant het een stuk beter doet dan in de oude grond.

Hoeveel tuingrond heb je nodig?

De tuingrond bij GP Groot wordt verkocht in 5 hoeveelheden: van 1 tot 5 kubieke meter. Dat lijkt niet zoveel, maar als je het goed verdeeld over de bestaande ondergrond kun je er toch een heel eind mee komen. Een kubieke meter is altijd meer dan je denkt. Heb je hulp nodig bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Inbegrepen bij de tuingrond is het vervoer, het storten én het feit dat je de perfecte, met groencompost verrijkte tuingrond hebt. Daar kun je weer jaren mee toe. Zo zit je er de komende zomer heerlijk bij in je eigen "Tuinesië".