Home Lifestyle Schaduwdoekplaza: geniet veilig van de zon

Schaduwdoekplaza: geniet veilig van de zon

0
Schaduwdoekplaza: geniet veilig van de zon

Dit voorjaar laat de zon zich in volle glorie zien. Echt weer om naar buiten te trekken, de natuur in. We doen dat ook massaal, zeker omdat de nu geldende Coronamaatregelen ons nopen rustige plekken op te zoeken. Maar we worden ook door de weermannen op TV gewaarschuwd voor de kracht van dit heerlijke voorjaarszonnetje. Inmiddels weten we allemaal dat zonnebrandolie smeren het devies is. Want de huid is kwetsbaar en hoewel je er als jongere niet meteen iets van merkt, zonschade kan later ernstige problemen geven. Behalve smeren is de schaduw opzoeken ook een goed idee. Dat is sowieso lekker op een hete dag. Heerlijk in de schaduw van een mooi uitzicht genieten. En het mooie is, je kunt je eigen schaduw meenemen. Bij schaduwdoekplaza vindt je allerlei handige doeken om je te beschermen tegen de zon.

Schaduwdoekplaza: bescherm jezelf

Schaduwdoeken tref je steeds meer aan bijvoorbeeld in tuinen en op balkons. Ze bieden bescherming tegen de schadelijke UV stralen en natuurlijk bieden ze ook de nodige koelte. Ook op natuurcampings en dagrecreatie terreinen maken de schaduwdoeken hun opwachting. Denk maar eens aan kleine kinderen die op een deken buiten op het veld spelen. Juist hun huid is kwetsbaar en moet je beschermen. Op schaduwdoekplaza vindt je die schaduwdoeken die jij nodig hebt voor je verblijf buiten. Of het nu gaat om een meer permanente doek voor in de tuin of eentje die je makkelijk kan opzetten tijdens een dagje uit: schaduwdoekplaza heeft het allemaal. Natuurlijk vind je er ook alle benodigde materialen om de doek te bevestigen. En ook handig in deze onzekere tijden: ze zijn er in diverse prijsklassen.

Geniet van de zon

Met een schaduwdoek kun je onbezorgd van de zon genieten. Want dat mag echt nog wel, maar met mate. En ook als je een schaduwdoek gebruikt, blijf vooral smeren. Bescherm je huid zoveel mogelijk. De verbranding van je huid merk je pas veel later op en dan kun je er niets meer aan doen. Maar neem je al deze voorzorgsmaatregelen in acht dan staat niets een heerlijk buitenleven in de weg. Trek de natuur in en ga opzoek naar dat plekje aan de rivier, op de heide of in het bos waar jij de dag wilt doorbrengen. Zet je schaduwdoek op, pak de e-reader en kom tot rust. En de eerste stap voor zo’n heerlijke dag is een bezoek aan schaduwdoekplaza.